Thijs Jan

Wie ben ik?

OHVZ 22-1-063

Thijs Jan van Hoek studeerde in 2014 als Bachelor of Music af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij werkt als muzikant en gitaarleraar. Zijn muziekcarrière startte in 1999. Thijs Jan volgde een aantal keyboardlessen. Na een paar jaar waren de sounds uit zijn keyboard niet meer genoeg om de oren van Thijs Jan te bekoren, hij kocht daarom z’n eerste gitaar. Toen hij begon met gitaarspelen kwam hij er snel achter dat hij een professionele muziekcarrière wilde starten. Hij begon met studeren aan de Rockacademie in 2010. Op de Rockacademie leerde Thijs Jan hoe hij zich als muzikant kon ontwikkelen tot een professional. Hij bouwde een netwerk op om zich heen met een hoop andere goede muzikanten.

Thijs Jan begon als gitaarleraar in 2011. Hij begon zijn gitaarlessen met één leerling in zijn ouderlijk huis. Het nieuws over een frisse nieuwe gitaarleraar in de buurt verspreidde zich als een lopend vuurtje en binnen een aantal jaar wist hij een eigen gitaarschool op te richten! Hij geeft zowel elektrisch- als akoestisch gitaarles. In het verleden heeft Thijs Jan lesgegeven bij muziekscholen in heel Brabant, waaronder Kunst & Co in Uden, het Factorium in Tilburg en BMEC in Best. Thijs Jan staat bekend om zijn enthousiasme bij het lesgeven. Minstens twee keer per jaar organiseert hij een show voor de leerlingen. Dat is voor de leerlingen een kans om eens flink te rocken voor een groot publiek!

“Mijn doel met mijn gitaarlessen is om elke leerling enthousiast te maken voor de gitaar of voor het maken van muziek!”. Als leerlingen enthousiast zijn over het gitaarspelen, is het voor hen geen verplichting meer om thuis te oefenen of te repeteren. Een ander voordeel van de lessen van Thijs Jan is dat hij een actieve muzikant is. Alle nieuwste uitvindingen op gitaargebied, trends en hippe liedjes zullen behandeld worden.

Als muzikant speelt en speelde Thijs Jan in veel verschillende acts. Momenteel speelt Thijs Jan bij de First Class Flamingo’s en als vaste invaller bij bands als Cherry And The Sugar Studs, Staal Met Glazen, Piano & Co.

Komend jaar zal Thijs Jan met zijn gitaarskills door heel binnen- en buitenland te zien zijn. Grijp je kans om hem een keer in levende lijve tijdens een show te zien of schrijf je in voor gitaarles om keihard met hem te gaan rocken!!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s